In de sexshop is er zoveel keuze als het aankomt op een dildo bestellen, dat je bijna gaat denken dat iedere penis wel te vervangen is door een speeltje. Natuurlijk zijn er dames en heren die zweren bij deze vleesvervangers, maar hoe lekker een dildo ook is, het mannelijk lid is voor velen niet te vervangen. Een echte penis is gewoonweg veel mooier dan een nepper, en als je er eentje speciaal voor jou hard ziet of voelt worden is toch wel hét bewijs dat jij sexy bent, en het werkt opwindend! Dat kan een dildo dan weer niet. En een vent heeft meer te bieden dan het bereiken van een orgasme. Met een vibrator flirten of zoenen is gewoon heel gek. Geen vervanger voor een echte penis dus, maar er is wel degelijk een goede reden om een dildo te bestellen!

Een dildo is er altijd!

Je speeltje staat altijd voor je klaar. Op plaatsen waar een man dat ook zou zijn dan. Altijd hard en klaar voor gebruik, mits eventueel opgeladen of voorzien van batterijen. Maar nooit aan het werk, bij vrienden of gewoon geen zin. En dat is de reden dat de meeste vrouwen (en veel mannen) één of meer dildo’s in hun nachtkastje hebben liggen. Scheelt ook het oncomfortabele gevoel van scherpe nagels. En als je een leuke uitkiest die aan al je wensen voldoet, of juist meerdere aanschaft voor de afwisseling, kun je er heel wat plezier aan beleven.

Spelen met een dildo verbetert je seksleven

Durf je echt eerlijk aan je partner aan te geven wat jij lekker vindt? Weet je dat eigenlijk wel van jezelf? Durf je samen te experimenteren? Door met jezelf te spelen kom je er het beste achter wat jij lekker vindt en een dildo kan daar zeker goed bij helpen. Wissel gerust in tempo, diepte, dikte. Stimuleer je clitoris extra, probeer eens wat anaal… Neem er goed de tijd voor en probeer alles wat je lekker lijkt gewoon uit. Koppel het terug aan je partner en jullie seks wordt alleen maar beter! Misschien wel met het speeltje erbij. Hele goede reden om een dildo aan te schaffen dus. Wil je graag een dildo bestellen? Neem dan gauw een kijkje in een online sexshop.